Femeie păcălită de falși samsari de animale. I-au furat bunuri din gospodărie

0
767

O femeie, de 58 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a sunat disperată la Politie, după ce, sub pretextul achiziționării unor animale din gospodărie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței sale, de unde ar fi sustras un motofierăstrău.

Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii și au efectuat cercetarea locului faptei, ocazie cu care au constatat că, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, din județul Ialomița respectiv Constanța, cu acordul proprietarei, ar fi intrat în curtea locuinței acesteia, pretinzând că ar fi interesați de cumpărarea unor animale.  Profitând de faptul că reclamanta purta discuții cu doi dintre bărbați, cel de-al treilea ar fi pătruns într-o încăpere, de unde ar fi sustras un motofierăstrău.In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data 11 aprilie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here