Două persoane rănite după ce o traversă a unui pod s-a prăbușit la Stoina. A fost activat planul roșu de intervenție

0
852

„In urma cu cateva momente am fost solicitati sa intrervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de o traversa a unui pod in lucru care care a cazut in localitatea Stoina. Din primele informatii in urma accidentului au rezultat 7 victime. La fata locului se deplaseaza doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de interventie” , a transmis ISU Gorj.

UPDATE: Bilantul intervenției: 4 victime
– 2 persoane (un barbat si o femeie) au fost prinși de traversa cazuta. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora.
Alti doi barbati au suferit leziuni minore in urma accidentului.
Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmeaza sa fie preluata de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre barbati este transportat la spitalul din Targu-Carbunesti iar ceilalti doi barbati la spitalul din Târgu-Jiu.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și se va întocmi dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here