Dragoste fără bariere. Târgujieni căsătoriți într-un salon de Terapie Intensivă

0
590

Nuntă mai puțin obișnuită astăzi, la Târgu-Jiu. Doi cetățeni și-au unit destinele intr-un salon de Terapie Intensivă al Spitalului Județean din oraș. Constantin Anghel (41 de ani) şi Maria Guţă (51), din municipiul Târgu Jiu nu s-au dat bătuți și au ales să devină soț și soție în ciuda problemelor de sănătate.

Căsătoria era programată să se desfăşoare vineri, 24 mai, la Casa de Căsătorii de la Primăria Târgu Jiu, dar, cu numai câteva zile înainte de eveniment, Maria a suferit un infarct miocardic, chiar în timp ce se afla pe stradă. Cu toate acestea, cei doi nu au renunţat la dorinţa lor și au făcut cununia civilă chiar în salonul de la Terapie Intensivă.  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a mers la unitatea medicală  pentru a efectua oficiile necesare.
Este prima dată când oficiez o căsătorie într-un asemenea loc şi sper că va şi ultima dată, pentru că nu este o situaţie plăcută, deşi dorinţa şi dragostea care-i leagă este de admirat. Dânşii s-au înscris la Oficiul de Stare Civilă pentru a se oficia la Casa Căsătoriilor, dar s-a ajuns în situaţia de a avea loc la spital pentru că doamna nu se putea deplasa la sediul Primăriei. A fost depusă o solicitare pentru a se oficia căsătoria la spital şi am venit aici. Este un lucru îmbucurător că au dorit să meargă mai departe şi sunt fericit că am fost prezent la acest eveniment“, a declarat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here