Târgujienii pot testa, în această seară, bicicletele electrice produse chiar în orașul lui Brâncuși

0
756

”Unul dintre investitorii de la Târgu Jiu, producătorul de biciclete electrice Bike Electric Quadrini, va fi prezent în Piața Prefecturii vineri, 26 iulie, chiar înaintea spectacolului susținut de Taraful ”Constantin Lătărețu” și Damian Drăghici & Brothers. 
Pentru anul următor, producătorul și-a anunțat intenția de a investi în unitatea ce-și desfășoară activitatea în fosta fabrică de confecții de la Coloana Infinitului, peste un milion de euro din fonduri europene, urmând să ajungă la 60 de angajați. 
Înaintea concertului din această seară, vor fi prezentate primele biciclete electrice asamblate la Târgu Jiu. Producătorul a anunțat că unele subansamble vor fi produse la Peștișani, dar la Târgu Jiu se asamblează modelul de bicicletă ”Dacicleta”. 
Cetățenii vor putea testa aceste produse în centrul municipiului, începând cu ora 19:00. Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță că va sprijini astfel de demersuri ale producătorilor din oraș, inclusiv ale întreprinderilor mici care asigură locuri de muncă pentru locuitori și contribuie la bugetul local, mai ales prin comercializarea de mărfuri produse aici”,au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here