Târgu- Cărbunești: Se spală la lighean după ce vecinul a tăiat țevile de apă fiind ”deranjat de design”

0
154

Un brancardier din orașul Târgu-Cărbunești, care locuiește la etajul 1 al unui bloc din localitate, se spală, de două luni, doar la lighean, din cauza vecinului de la parter care, „deranjat de design”, a tăiat țevile de apă din apartamentul său. Nicolae Sandu a fost și înjurat de vecinul ”specialist” în amenajări interioare, după ce, acesta l-ar fi inundat.

„Zicea că îl inund. Știindu-mă nevinovat, m-am dus să văd despre ce e vorba. A început cu injurii. Mi-a permis accesul în apartament și m-am uitat. În baie am constatat lipsa celor două țevi, pe care le știam că le avea, pentru că mai fusesem în 2015 la el. Am constatat că țevile erau retezate și i-am reproșat cum a putut să taie țevile. Zicea că nu-i trebuie așa ceva prin casă, că îl deranjează ca design și că l-am inundat tot timpul. Deși eu nu locuisem acolo, am document de la Aparegio că din aprilie 2017 până în prezent eu nu am folosit apa, deci este o minciună. Oricum, el nu avea voie să taie țevile. Ce design, domnule? Am întrebat. Ai galerie de artă? Spune că le-a tăiat că nu îi plăceau, din punct de vedere estetic. Ba că sunt degradate, nici el nu știe sigur”, a declarat bărbatul pentru mediafax.

Din momentul incidentului, brancardierul s-a spălat doar la lighean. Acesta susține că a depus sesizări la mai multe instituții, dintre care două au fost la primărie. Bărbatul a sesizat și Inspectoratul de Stat în Construcții. O echipă din cadrul instituției a mers, ieri, la fața locului, însă cel reclamat a spus că nu mai este el proprietarul locuinței.

„Trăim în secolul 19 spre 20, nu trăim în secolul 21, din păcate. Mă spăl la lighean, pentru că vreau să aplanez conflictul cu el, pentru că, dacă mă spăl în capul lui, cum au zis prieteni, colegi, să îi curgă apa în apartament, vine, mă deranjează, mă înjură, cum m-a înjurat atunci, deși eram nevinovat, nu aveam de unde să știu eu ce se întâmplă în apartamentul lui, pentru că le retezase. Ca să aplanez conflictul, să nu am balamuc, stau și rabd și aștept ca autoritățile să-și facă datoria, ceea ce nu se întâmplă, de atâta și atâta timp. Autoritățile nu mișcă un deget, absolut. Îmi zâmbesc în față, întorc spatele. Pe mine mă interesează să am condiții minime civilizate în casa mea, care țin de igiena personală”, a mai precizat Nicolae Sandu pentru mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here