Orban: Am decis organizarea alegerilor anticipate

0
417

Premierul Ludovic Orban a anunţat astăzi, după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, că împreună au decis organizarea alegerilor anticipate. În opinia premierului, „ar fi util şi bine” ca alegerile parlamentare anticipate aibă loc simultan cu alegerile locale.

„Președintele Românei și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să organizăm anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru PE și prezidențiale că nu mai vor PSD la putere, că Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână și este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să-și aleagă reprezentații și Parlamentul să fie obliga fidelă a opțiunilor cetățenilor români, care să fructifice la maxim beneficiile apartenenței la UE”, a declarat premierul Ludovic Orban după întâlnirea cu şeful statului.

Întrebat dacă va demisiona, Ludovic Orban a răspuns „nu o să dezvălui strategia”.

„Cu siguranță vom găsi cele mai bune soluții pentru declanșarea procedurii de anticipate. Vom aplica cele mai bune soluții astfel încât să atingem obiectivul de a reda puterea în mâna oamenilor”, a completat Orban.

Sursa: România Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here