Răzbunare! Au incendiat casa fraților implicați în crima din Piața Centrală

0
1156

Casa fraților implicați în omorul săvârșit în ultima zi din 2019, în Piața Centrală din Târgu Jiu a fost incendiată intenționat. Imobilul a ars pe o suprafață de 150 de metri pătrați, iar bunurile aflate la etajul construcției s-au făcut scrum. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu patru autospeciale pentru a stinge incendiul.

”La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență constituit la nivelul orașului Târgu Cărbunești, echipele constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul construcției, cu posibilitate de propagare la construcțiile învecinate. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, precum și bunuri aflate la etajul construcției. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a fi generat incendiu”, a transmis ISU Gorj.

Daniel Dumitru este acuzat de uciderea, iar Alin, fratele său, de lovirea lui R.B, bărbat care a murit la spital după ce a fost înjunghiat în văzut tuturor. După ce au comis faptele, cei doi au fugit la rude, la Bumbești Jiu, de unde au și fost săltați de polițiști. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i depista pe cei care au incendiat locuința.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here