Urmărire ca-n filme la Cărbunești. A fugit de polițiști prin curțile oamenilor

0
569

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reținut ieri,  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

În urmă cu o zi, polițiștii s-au intersectat cu autoturismul condus de bărbat, despre care se cunoștea că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și au pornit semnalele acustice și luminoase, de avertizare,  pornind în urmărirea acestuia, somându-l să oprească pe partea dreaptă a carosabilului. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea și, ulterior, a oprit autoturismul pe partea stângă în sensul de mers, l-a părăsit, fugind pe câmp și trecând prin curțile mai multor proprietăți.

Bărbatul fost somat verbal de mai multe ori de către polițiști să se oprească, fapt pentru care au fost executate trei focuri de armă în plan vertical, dar acesta a continuat să fugă. La scurt timp după intervenție, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto și au luat măsurile legale față de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here