Expert sportiv al CSM, mazilit de Lădaru:”A adus copiii să protesteze la Prefectură pentru un post la stat. S-a folosit de ei”

1
314

Atac fără precedent al consilierului local Eduard Lădaru la adresa lui Dan Ilieș, expert sportiv în cadrul Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Lădaru il acuză pe acesta că a adus zeci de copii să protesteze în piața Prefecturii, în urma scandalului iscat pe tema concursului pentru postul de director al CSM, pentru a fi angajat la club. Mai mult, consilierul ALDE spune că Ilieș aduce copii la CSM „pe pile”.

„Domnul Ilieș a adus copiii să protesteze la Prefectură. A venit acolo pentru că avea nevoie de un loc de muncă. Ulterior a fost angajat la CSM. Voia un salariu de la stat. El nu a făcut protestul pentru CSM, pentru copii, că el la CSM a avut grijă să aducă copiii pe care îi antrena el, nu restul copiilor din municipiu. Aici se vede caracterul putred al domnului Ilieș că s-a folosit de copii aducându-i la protest „, a declarat Lădaru la un post local de radio.

Dan Ilieș, dar și colegii acestuia din cadrul CSM și-au arătat indignarea, pe paginile de socializare, cu privire la declarațiile scandaloase ale consilierului ALDE.

„RAUTATEA NAŞTE MONSTRULEȚI !!!

” Ilieş Urăşte şi Jignește Copiii din Târgu Jiu”
” Ilieş are un Caracter Putred ”
” Ilieş se Folosește de copii ”

Eu Iubesc enorm toti Copiii !!!!!!!!!!!!!

Multumesc frumos,domnule consilier Eduard Ladaru pentru cuvintele frumoase !!!
Azi la o emisiune TV. din Tg.Jiu,domnul consilier Eduard Ladaru m-a jignit,mi-a adus acuzatii nefondate si defăimatoare,eu nefiind prezent in emisiunea respectivă.
Cu ce v-am gresit domnule CONSILIER ???
Bănuiesc ca sunt urmatorea țintă dupa fosta JURISTA a C.S.M Târgu Jiu…pe care ați amenințat-o ,iar dânsa fiind o doamnă ,a preferat să-şi dea demisia.
AȚI GREȘIT OMUL ,domnule consilier !!!
Am avut in cariera mea MECIURI mult mai tari ,cu adversari redutabili,pe care i-am respectat indiferent de rezultatul final.
SUNT CARACTER PUTRED ???
Ma intreb ce CARACTER aveti dmv. ,daca jigniti si acuzati un om( „FARĂ VALOARE”),dacă nu e prezent la discutie ???
O sa va raspund la cateva din jignirile si acuzatile pe care mi le-ati adus…fără a vă jignii(NU-MI STĂ IN CARACTERUL PUTRED…multumesc din nou!).
1. „Ilieş URĂŞTE SI JIGNEŞTE COPIII”

La acesta intrebare ii las pe părintii si copiii care ma cunosc sa vă raspundă.
Eu vă zic ca am o relatie extraordinara cu toti copiii pe care ii cunosc…dar va intreb:

Ați primit vreodata scrisori de apreciere,portrete,poezii sau multumiri din suflet din partea a zeci de copii ???
Ați facut ceva pt copiii din Târgu Jiu,dezinteresat???

2. „ILIEŞ aduce copii din alte Judete, pentru ca cei din Gorj nu sunt buni”

Domnule consilier local ,va aduc la cunostinta ca toti copiii si juniorii (peste 100 la nr.) din cadrul C.S.M. Târgu Jiu -sectia Handbal, sunt exclusiv din Gorj.
Ar trebuii sa ştiti asta,domnule CONSILIER LOCAL,deoarece faceti parte din COMITETUL DIRECTOR AL C.S.M TÂRGU JIU…sau poate stiti !!! (atunci e mai grav,sa afirmati altceva la TV. atunci cand nu sunt prezent)

P.S. Am inteles ca o sa candidati pentru postul de Primar ???

Din partea mea aveti un : MARE NU !!!”, a reacționat Dan Ilieș, pe Facebook.

 

RAUTATEA NAŞTE MONSTRULEȚI !!!" Ilieş Urăşte şi Jignește Copiii din Târgu Jiu"" Ilieş are un Caracter Putred ""…

Publicată de Ilies Dan Antoniu pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

Nici cetățenii municipiului Târgu Jiu nu au rămas indiferenți și l-au taxat pe consilierul local.

O scurtă istorioară pentru un politician gorjean care a criticat într-o emisiune pe Iliesi Ilies Dan Antoniu.Domnule,…

Publicată de Grecu Valentin pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

 

”Răutatea si frustrarea domnule Ladaru, dar mai ales dorinta de a reusi sa-ti duci scopul la bun sfârșit prin orice mijloace primeaza din pacate in tara asta a noastra, iar multi din pacate o fac indiferent pe cine pot rani si in ce fel… Sunt acele persoane „fara mama fara tata” care se pierd in detalii si uita care este de fapt scopul acestei vieți… Care din punctul meu de vedere nu are legatura cu banii si interesele ci cu modul frumos,dar mai ales armonios in care-ti poti trai viata… Caci tot ceea ce conteaza este sa ajungi sa poti pune capul pe perna seara si nimic sa nu mai conteze in afara de lucrurile bune pe care le-ai facut.
Toate meschinariile astea dezumanizeaza dar mai ales îi ranesc pe ceilalti.
Eu vreau sa spun atat:Totul a pornit pentru copii, de la copii si asa o sa ramana indiferent unde se intampla. Cu totii alegem in viata, iar dumneavoastra acum ati ales sa va revarsati veninul fara sa va pese, fara sa va ganditi si fara sa verificati afirmatiile facute. Noi sa ne facem treaba bine, cu pasiune si implicare, iar copiii sa vina cu drag si sa iubeasca sportul… Caci „Gura lumii nu o astupa decât pamantul!”, a reacționat un alt internaut.

Lădaru a continuat cu jignirile și la adresa directorului CSM, Robert Bălăeț.

„Ce experiență de management are Bălăeț, portar pe banca de rezerve? Nu are CV de a face ceva. El nu a depus la Registratură proiectul de management. A depus 12 file, iar ulterior cand a depus proiectul de management că l-am cerut noi in Consiliul Local, care era  o compunere de clasa a 2-a, cand l-a depus avea 14 file. Inclusiv asta a constatat instanța de judecată. A fost un întreg scandal pe tema asta”, a mai declarat Lădaru.

1 COMENTARIU

  1. Nenea…Sa ti fie rusine! Care este pregătirea ta? Nu ma mai saturati sa jigniti pe toată lumea! Daca primăria aveti impresia ca se conduce asa…vai de orașul Tg Jiu !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here