Tineri în arest pentru furtul unui telefon

0
586

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiul Motru au reținut ieri, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei tineri, de 17 ani, toți din municipiul Motru, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 29/30 ianuarie a.c., cei trei ar fi abordat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Drăgoteşti, în timp ce se afla pe raza municipiului Motru și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil, în valoare de 2.000 lei, din buzunarul gecii, după care au fugit de la faţa locului.

Polițiștii au continuat cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora, iar în urma investigațiilor efectuate, au fost identificați cei trei tineri, care vânduseră deja telefonul sustras, contra sumei de 230 lei, bani pe care i-au împărţit între ei.

Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.Tinerii vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here