Cruzime extremă! Câine găsit spânzurat și cu urechile tăiate. Poliția:” Face tam-tam pentru niște javre”

0
180

Un câine a Un bărbat din localitatea vasluiană Toporăști a cerut ajutor de la o asociație care salvează câini, după ce și-a găsit animalul spânzurat și cu urechile tăiate.

Bărbatul susține că nu este prima dată când o persoană din sat maltratează animalele vecinilor.

„Am primit apelul disperat al acestui cetățean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăști, județul Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o plăcere macabră de a omorâ animalele în sat (le taie urechile și apoi îi spânzură în laț). L-am îndrumat să sune la poliție și să facă o plângere contra individului. Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliția din acel sat și că poliția nu le-a acceptat spunându-i că: face atâta tam-tam pentru niște javre”, scriu reprezentanții asociației pe pagina lor de Facebook.

Proprietarul câinelui susține că l-a și văzut pe cel care i-a omorât câinele, când îi dădea cu un par în cap. Trupul câinelui a fost preluat de asociație și dus la DSV Bârlad pentru necropsie.

”Am fost sesizați de mai multe persoane. A fost dispusă efectuarea de verificări, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here