Derby-ul orgoliilor, la Târgu Jiu. ACS Viitorul- Pandurii se joacă sâmbătă pe ”Municipal”

0
436

Meciul orgoliilor se joacă mâine la Târgu Jiu! Viitorul Pandurii este gazda derby-ului de ligă secundă între cele două formații din Gorj. ACS Viitorul Pandurii și Pandurii Lignitul se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a început cu dreptul anul 2020. Gorjenii s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la CS Mioveni, şi au acumulat 30 de puncte. Alexandru Bădăuţă (20) şi Daniel Paraschiv (52) au marcat golurile victoriei din etapa 22. ACS Viitorul Pandurii ocupă locul 11 în clasamentul ligii secunde. Echipa lui Cristian Lupuț se află la doar șase puncte de podium.

De cealaltă parte, Pandurii Lignitul Târgu Jiu traversează cea mai grea perioadă a existenţei sale de 57 de ani. A încheiat prima parte a actualului sezon pe ultimul loc  în Liga 2, cu doar 8 puncte acumulate în 21 de etape, e aproape de faliment și are interzis de la FRF să facă transferuri deoarece nu a îndeplinit sarcinile financiare din dosarul pentru licenţierea la Liga 2. Clubul gorjean are restanţe pe mai multe luni şi către actualii jucători. Etapa trecută, Pandurii a fost învinsă, pe teren propriu, scor 1-4  de CSM Reșița și ocupă locul 19 în liga secundă cu doar 8 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here