Polițiști din Olt, prinși în flagrant în timp ce luau mită de la șoferi

0
35

Patru polițiști de la Serviciul Poliției Rutiere Olt au fost prinși în flagrant, astăzi, în timp ce luau mită. Oamenii legii au primit 400 de lei de la un șofer pentru a nu-l sancționa. Cei patru poliţişti au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit DGA, ofiţerii anticorupţie s-au sesizat din oficiu, în luna aprilie 2019, privind suspiciuni de corupţie la unii poliţişti de la Serviciul Rutier, iar sesizarea a fost înaintată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt unde a fost înregistrat dosar penal.

„În fapt, în luna aprilie 2019, ofiţerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la suspiciuni de corupţie la adresa unor poliţişti din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, respectiv primirea unor sume de bani de la participanţii la trafic care nu respectau legislaţia rutieră, în scopul neluării măsurilor legale corespunzătoare. Sesizarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind înregistrat dosar penal în care au fost efectuate cercetări în urma cărora, astăzi, a fost efectuată acţiunea de prindere în flagrant”, se arată într-un comunica al DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here