Cârciumile s-au închis, ei beau pe stradă. Polițiștii nu i-au iertat

0
49

Alcoolul este mai important pentru unii târgujieni decât regulile impuse de autorități. Mai mulți cetățeni din Târgu Jiu sunt buni de plată după ce au fost prinși de polițiștii locali cu berea-n mână în locurile publice.

” În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, zilnic, se desfășoară acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate dispozițiile privind circulația persoanelor în afara locuinței sau a gospodăriei.

În perioada 26-27.03.2020, polițiștii locali au legitimat 110 persoane, pe raza municipiului Târgu Jiu. Au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, pentru lipsa declarației pe proprie răspundere.

De asemenea, 4 persoane au fost sancționate contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, pentru consum de alcool în locuri publice.

Pe toată durata stării de urgență, polițiștii locali desfășoară frecvent activități de verificare impuse de ordonanțele militare, asigurând totodată și măsuri de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat cu agenți din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu.

Le mulțumim tuturor cetățenilor care ne vin sprijin, sesizându-ne cu privire la existența unor grupuri de persoane între blocurile de locuințe sau a celor care pătrund în locurile de joacă. Ne puteți sesiza, în continuare, la numărul de telefon al Dispeceratului, 0253/225434”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

❗❗❗RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ❗❗❗❗IEȘIȚI DOAR PENTRU NEVOI URGENTE❗În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din…

Publicată de Poliția Locală Târgu Jiu pe Sâmbătă, 28 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here