Ca-n filmele cu proști! Polițist local, amendat de colegul de la Rutieră pe care-l chemase în ajutor

0
2560

Un polițist local a fost amendat de un coleg de la Rutieră pe motiv că a refuzat să se legitimeze. Amândoi încercau să rezolve aceeași problemă: sancționarea unor persoane care nu aveau asupra lor declarații pe propria răspundere. 

Un polițist local din Constanța a oprit o mașină în care erau mai multe persoane fără declarațiile pe propria răspundere impuse de Ordonanța Militară.

Pentru că șoferul mirosea a alcool, polițistul local a chemat în sprijin și un echipaj al Poliției Rutiere.

Ajuns la fața locului, polițistul rutier l-a testat pe șofer cu etilotestul și a constatat că a băut. În momentul în care a început să completeze procesul verbal, i-ar fi cerut polițistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, el fiind cel care a oprit mașina inițial.

Iritat, polițistul local a refuzat să îi arate colegului său buletinul.În acel moment, polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima. Situația este verificată într-o anchetă internă începută de IPJ Constanța.

„La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat de către reprezentanții Poliției Locale Constanța cu privire la faptul că un polițist local a fost sancționat de către un polițist rutier. La aceeași dată, conducerea I.P.J. Constanța a dispus activități de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare a polițistului în cauză”, au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here