S-au bătut cu săbiile în magazin. Fiul unui deputat, martor la scandal

0
45
Un incident violent a avut loc marți seară într-un magazin din Baia Mare, unde membrii a două clanuri de romi s-au bătut cu săbii și cuțite. La fața locului au fost mobilizate trupe de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei. 10 persoane sunt audiate, printre ele fiul unui deputat PSD, care e martor.
În cursul zilei de ieri, scandalagiii s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa unui magazin.
Cei implicați în incidentele violente sunt suspectați de implicare în trafic de persoane, proxenetism şi contrabandă cu ţigări, unii dintre ei revenind recent acasă din străinătate.
„Au aruncat cu marfă, cu sticle, cu tot ce au prins la mână. Aveau săbii, iar femeile cu avut spray. Au spart tot ce au prins, inclusiv ușile de la magazin când au vrut să fugă”, spune unul dintre martorii prezenți la incident, potrivit emaramures.ro.
Printre cele 10 persoane audiate de polițiști se află și Tudor Matei, fiul unui deputat PSD, care potrivit unor surse are calitatea de martor. Contactat de G4Media.ro, parlamentarul a confirmat că fiul său „e martor”. ”A fost surprins în magazin de evenimente” a precizat Călin Matei.
Sursa: Comisarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here