Ponta, bufonul de serviciu în plenul Camerei Deputaților: „Când merg la baie să mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim-ministru, voi purta această mască, uitați-vă”

0
55

Fostul premier Victor Ponta, a făcut show, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, ironizând  obligativitatea privind purtarea măşti de protecţie. Ponta a mers la pupitru purtând o mască pe care era scris: „aşa e în Parlament: nu trebuie să vorbim şi nu trebuie să spunem ceea ce gândim, că se supără Guvernul”, conform News.ro.

„Înţeleg că domnul prim ministru Orban vrea să mă amendeze că nu port mască. Îi promit domnului prim ministru şi când merg la baie să mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim ministru voi purta această mască, uitaţi-vă! Ia uitaţi-vă! Sper să fie bună pentru domnul prim- ministru, pentru că aşa e în Parlament: nu trebuie să vorbim şi nu trebuie să spunem ceea ce gândim, că se supără Guvernul” a afirmat Victor Ponta. El a spus că modelul de mască pe care l-a prezentat este omologat, pentru măsurile economice ale Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here