A comis 6 crime și a fost eliberat după 23 de ani. Acum își caută soție

0
35

Marius Csampar a stat 23 de ani după gratii pentru cele 6 crime pe care le-a comis. Acesta spune că vrea să își refacă viața.

Omul care a ucis 6 persoane între 1994 și 1997, spune că a făcut acest lucru din teribilism și că regretă dar nu mai poate da timpul înapoi. Bărbatul de 46 de ani spune că vrea să își refacă viața și să aibă o familie. Acesta vrea să se însoare dar are unele pretenții de la viitoarea soție.

”Vreau să îmi fac o familie. Rămâne de văzut când îmi voi găsi persoana potrivită. Vreau să găsesc o femeie care să iubească sufletește, să aibă ceva materie cenușie, să ne înțelegem, să nu îi fie teamă că stă cu mine, să mă iubească așa cum o voi iubi eu, să îmi ofere încredere și eu la rândul meu la fel, și să nu mă cicălească, unde mă duc, ce fac. Nu știu dacă poți conviețui cu o femeie care e posesivă, mai bine nu pleci la drum și rămâi în așteptare”, a spus Marius Csampar într-o înregistrare pe pagina personală de Facebook.

Chiar dacă a primit închisoare pe viață, Csampar a fost eliberat după 23 de ani, dar spune că au fost și alte cazuri asemănătoare înaintea sa, de bărbați condamnați la închisoare pe viață, care au fost eliberați din închisoare.

Csampar vrea să se angajeze și să fie o persoană bună care, spune el, ”să ducă o viață normală și modestă„.

Sursa: antenasport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here