Mascații au descins la domiciliul primarului din Stejari. Suspiciuni de evaziune fiscală

0
42

Polițiști SICE  și procurori au efectuat o percheziție la domiciliul primarului comunei Stejari, Gorj, Robert Păiuși, fiind efectuate cercetări într-un dosar privind comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, faptele fiind comise înainte ca Păiuși să fie ales primar, mai exact, în perioada în care era asociat la o firmă care a derulat contracte de consultanță și studii de fezabilitate cu mai multe primării din județul Dolj. Vizați în dosar ar fi administratorii și contabilii societăților în cauză. Anchetatorii au ridicat de la locuința primarului mai multe documente.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la adrese din judeţele Dolj şi Gorj, fiind vizate persoane care au deţinut diverse calităţi în cadrul unor societăţi comerciale din Craiova.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2012-2013, în numele a 5 societăţi comerciale ar fi fost întocmite proiecte de consultanţă şi studii de fezabilitate, în vederea realizării unor investiţii, fără ca veniturile astfel obţinute să fie înregistrate în actele contabile. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri, care urmează să fie analizate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, a transmis IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here