Primarul de la Oradea, în vizită la Târgu Jiu

0
20

Primarul municipiului Oradea a fost astăzi la Târgu Jiu unde a discutat cu primarul Marcel Romanescu. Ilie Bolojan este cunoscut la nivel național pentru măsurile sale care au dus la dezvoltarea spectaculoasă a orașului Oradea.
Cei doi primari au discutat pe teme legate de administrație, Ilie Bolojan fiind interesat de principalele obiective ale municipiului Târgu Jiu: parcurile care adăpostesc operele lui Constantin Brâncuși, Stadionul Municipal și Sala Sporturilor, dar mai ales de modul în care au fost realizate bazele sportive din cadrul unităților de învățământ și de cum au fost puse la dispoziția tinerilor în afara orelor de curs.
Aflat în trecere prin zonă, primarul din Oradea a decis să facă o vizită la Târgu Jiu unde a petrecut câteva ore în compania omologului său.
Marcel Romanescu a declarat că au fost discutate câteva probleme legate de administrația locală și că ceea ce Bolojan a făcut la Oradea ar trebui sa constituie un exemplu pentru toate orașele țării și mai ales pentru cele aflate în dezvoltare. „Am discutat inclusiv despre proiectele pe fonduri europene pe care le vom implementa la Târgu Jiu și despre ceea ce ne dorim să facem aici. Multe dintre măsurile care s-au luat la Oradea vor fi implementate și la noi. Este adevărat, astfel de schimbări nu se pot realiza peste noapte. Este nevoie de timp pentru implementarea unor astfel de soluții. Dar am făcut pași importanți în această direcție. Am investit foarte mult în dezvoltarea municipiului și vom continua investițiile, mai ales în învățământ și infrastructură. Oradea este un bun exemplu pentru noi și ne putem folosi de experiența administrației de acolo.”, a declarat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here