Gorj: Minoră abuzată sexual într-o mașină, în plină zi. Proprietarul autoturismului, în portbagaj

0
65

Un elev al Liceului Tehnologic Bâlteni s-a ales cu dosar penal după ce a violat o adolescentă în mașina prietenului său care se afla în portbagaj. Potrivit anchetatorilor, în data de 01.12.2019, în jurul orei 14:00, tânărul împreună cu un alt coleg de liceu s-au întâlnit pentru a merge la cumpărături. După ce și-au terminat treaba, elevul minor a stabilit o întâlnire cu o tânără din Plopșoru și cum nu avea mașină, l-a convins pe prietenul său să-i dea și lui autoturismul, care de fapt era al tatălui său. Acesta a fost de acord, însă a pus condiția ca pe timpul întâlnirii dintre colegul său și prietena lui să aștepte în portbagajul autoturismului pentru a se asigura că mașina nu va păți nimic, mai ales că tânărul minor nu avea permis de conducere.

După ce a ajuns la locuința fetei, cei doi au plecat împreună, deplasându-se circa 4-5 km pe un drum comunal din Piscuri, mergând apoi într-un loc izolat. Acolo, prin constrângere fizică și morală, tânărul a întreținut raport sexual oral cu S.T.D, iar după aproximativ 20 de minute, minorul a condus-o pe fată acasă, continuându-și deplasarea pe DC 48 Piscuri, iar mai apoi a oprit și l-a lăsat pe prietenul său să coboare din portbagaj și să urce la volan, povestindu-i și isprava sa.

”Astfel, în momentul în care au ajuns la locuința susnumitei, aceasta a ieșit îmbrăcată în pijama și în papuci de casă, și a fost de acord să plece împreună cu cei doi. Inițial, inculpatul a condus autoturismul până la imobilul său din satul Deleni unde a staționat, și, sub pretextul că își ia bagajele din portbagaj, s-a urcat în acesta, la volan trecând minorul B.R.V”, a precizat instanța din Târgu Jiu.

Minorul a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală și își așteaptă sentința. Prietenul său a fost condamnat la 200 de zile amendă a câte 10 lei fiecare, decizia nefiind definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here