Alertă de viitură în mai multe comune din Gorj

0
272

Este alertă de viitură în mai multe comune din Gorj. Sistemul de Gospodărire a Apelor a anunțat că Jiul depășește cota de inundație la Câmpul lui Neag. Astfel, primarul din Turcinești, face apel la localnici să ia toate măsurile posibile pentru protecția lor și a proprietăților pe care le dețin.

”In urma atentionarii hidrologice primite de la SGA Gorj am fost informati ca raul Jiu depaseste cota de inundatie la Campul lui Neag. Debitul Jiului va depasi cotele de atentie.
Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite , atrag atentia cetatenilor comunei Turcinesti sa ia toate masurile posibile pentru protectia lor si a proprietatilor aflate pe albia Jiului. In acest scop a fost utilizata si alarma la dezastre. Sunt alaturi de dumneavoastra, va multumesc pentru intelegere”, a transmis Dumitru Modrea, primarul de la Trucinești pe pagina sa de socializare.

APEL DE URGENTAIn urma atentionarii hidrologice primite de la SGA Gorj am fost informati ca raul Jiu depaseste cota de…

Publicată de Modrea Dan pe Joi, 25 iunie 2020

Pericol este și la Runcu și Peștișani. Râul Sohodol, la Runcu a depășit cota de atenție, iar Hidorelectrica deversează pe Bistrița cu aproximativ 100 MC/s, după cum au precizat reprezentanții sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.

 

🌊APEL DE URGENȚĂ‼Atrag atenția cetățenilor Comunei Pestisani pentru a-si lua masuri de preventie. În aceste momente SC…

Publicată de Primaria Pestisani Pestisani pe Joi, 25 iunie 2020

Pe Jiu este Cod Roșu de inundații, valabil până la ora 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here