VIDEO:Atac în stil mafiot! Mașina unui șef din Poliția de Frontieră a fost incendiată cu un cocktail Molotov

0
177

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni. Potrivit Poliției Maramureș, un bărbat din comuna Moisei a sesizat Poliția că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș are loc un incendiu la un autoturism. Pompierii au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere. Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru distrugere prin incendiere.

Ce pățesc polițiștii care luptă împotriva infractorilorAseară, mașina șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmației a fost incendiată în stil mafiot și a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov.Vișeu de Sus și Borșa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiștilor cu țigări de la frontiera cu Ucraina, iar șeful sectorului poliției de frontieră este unul dintre dușmanii acestora, la nivelul instituției fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă.Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii, iar dacă ai ghinionul să fii în mașină, poți arde de viu. Riscurile sunt incomensurabile, iar legislația permisivă și îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa polițiștilor.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 28 iunie 2020

Mașina aparținea șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflată într-o parcare lângă DN 18, în Moisei.  Potrivit unor surse judiciare, autoturismul ar fi fost incendiat cu un cocktail Molotov. Anchetatorii nu exclud varianta ca mașina să fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here