Revoltător! Fiul unui primar PSD i-a tăiat degetul unui orfan pe care îl ținea sclav la stână și l-a aruncat la câini

0
139
Fiul unui primar din judeţul Braşov a fost arestat, după ce a tăiat cu toporul degetul unui minor orfan şi l-a dat la câini. Bărbatul a vrut să-l pedepsească pe băiat pentru că a încercat să fugă de la stâna acestuia. În prezent, copilul se află într-un centru al Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului Braşov.

Sătul de munca grea și de umilințele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul de 16 ani a încercat să fugă de la stâna situată în localitatea brașoveană Crizbav, sperând că în felul acesta își va recăpăta libertatea, scrie brasovstiri.ro.

Nu a apucat să ajungă prea departe că a fost prins din urmă de fiul primarului din localitate. Acesta l-a băgat cu forța în mașină și l-a dus înapoi la stână. Acolo s-a hotărât să-i dea o lecție. I-a tăiat un deget cu toporul și l-a aruncat la câini.

„Vineri, Poliţia municipiului Braşov ne-a solicitat pe Telefonul copilului prezenţa unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbătă, acesta a fost preluat în regim de urgenţă şi plasat într-un centru”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov, Lidia Mailat.

Medicii, îngroziți de ce au văzut și auzit de la victimă, au chemat poliția. Băiatul mutilat a fost preluat de autoritățile de la direcția pentru protecția copilului, iar fiul primarului PSD a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here