Dată dispărută de soț, găsită de polițiști beată după sobă

0
464

Surpriză de proporții pentru polițiștii de la Secția Rurală Gura Humorului, după ce un bărbat din comuna Pârteștii de Jos, județul Suceava, a sunat la 112 să anunțe că i-a dispărut nevasta. Ajunși la domiciliul bărbatului, oamenii legii au găsit-o pe femeie în stare avansată de ebrietate, între șifonier și sobă.

„La 03.07.2020, ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Turculeț Grigore din com. Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția Turculeț Aglaia Titica, de 59 ani, din com. Pârteștii de Jos.

În urma verificărilor fost identificat apelantul Turculeț Grigore, care a declarat faptul că în cursul zilei de 03.07.2020, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări, nu a mai găsit-o pe soția sa Turculeț Aglaia Titica, în vârstă de 59 ani.
În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.
Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru Turculeț Aglaia Titica, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut”, a transmis IPJ Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here