Director din cadrul CAS Gorj, noul prefect?

0
226

Cosmin Petrișor Pistol, director economic în cadrul Casei Județene de Sănătate Gorj ar putea fi noul prefect al județului. După demisia lui Cristinel Rujan, partidul Mișcarea Populară va desemna viitorul prefect de Gorj, conform unor înțelegeri din trecut cu Partidul Național Liberal. Cosmin Pistol a confirmat faptul că a fost nominalizat pentru a ocupa această funcție. Mai mult, Pistol consideră că promptitudinea și corectitudinea sunt doar două dintre atuurile care îl recomandă pentru ocuparea acestui post.

”Am fost nominalizat pentru funcția de prefect de către Partidul Mișcarea Populară. Este doar o nominalizare, mai mult nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă mai sunt și alte persoane nominalizate. Sunt o persoană serioasă. Sunt prompt în rezolvarea problemelor. Mai mult, un  alt punct forte este corectitudinea”, a declarat Cosmin Pistol, pentru Pandurul.

În trecut, Cosmin Pistol a mai lucrat la Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, în prezent fiind directorul Direcției Economice din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Cristinel Rujan a demisionat ieri din fruntea Prefecturii Gorj acuzând presiuni din partea guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here