Casiera unei case de pariuri din Târgu Cărbunești, tâlhărită pe stradă. Autorul, prins pe albia râului Gilort

0
207

Casiera unei casei de pariuri din oraşul Târgu Cărbuneşti a fost tâlhărită, ieri seară, la doar câteva minute după ce a plecat de la serviciu. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost deposedată, prin folosirea forţei, de încasările din ziua respectivă, în sumă de 3.000 de lei.

La data de 9 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, și introdus în arestul poliției un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta, în seara zilei de miercuri, în timp ce se afla pe raza orașului Târgu Cărbunești, ar fi deposedat o tânără de 22 de ani, de suma de 3.000 lei, ce reprezenta încasările de la agenția de pariuri sportive unde lucrează, prin exercitarea de acte de violență asupra sa. La scurt timp după ce victima a sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a cere sprijinul polițiștilor, tânărul de 27 de ani a fost identificat pe albia râului Gilort, la circa 500 de metri de locul faptei și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării, iar raportul de expertiză legală a arătat faptul că leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa persoanei şi necesită pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here