ȘOC în Liga 1! Șase jucători ai unei echipe au fost depistați cu COVID-19

0
151

Cutremur în Liga 1! Șase jucători ai clubului Dinamo au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar partida programată joi, de la ora 19:00, cu Chindia Târgoviște, a fost amânată. Este vorba despre Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Stefan Fara, Alexandru Rauta si Vali Lazar.

Situația de la Dinamoa fost confirmată de Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste, care, de asemenea, a anunțat că o dată pentru disputarea partidei cu Chindia, o restanță a rundei a treia din play-out, va fi luată în perioadă următoare.

Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Meciul s-a amânat, nu am luat o decizie scrisă, dar, cu certitudine, meciul se amână pentru o dată ulterioară, a declarat Justin Ștefan, la ProX.

Meciul Dinamo – Chindia se amână, astfel, pentru a doua oară în ultima lună din cauza COVID-19. Partida, ce ar fi trebuit, inițial, să se dispute pe 12 iunie, a fost reprogramată pentru 16 iulie după ce magazinerul clubului din ”Ștefan cel Mare” a fost confirmat pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here