Incendiu la Spitalul din Târgu Jiu! Secția pentru pacienții COVID-19, afectată

0
178

A fost panică, în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Un incendiu a izbucnit la Secția Neurologie, acolo unde sunt internați pacienții infectați cu virusul COVID-19. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale. „In jurul orei 07:00 am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul 700 din municipiul Tg-Jiu.
Apelul a fost initiat de catre un angajat al spitalului care semnala faptul ca incendiul se manifesta la Secția Neurologie destinată pacienților suspecți de infecția cu noul coronavirus.
La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la inaltimi, o autospeciala pentru transport victime multiple si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Echipajele de interventie au constatat ca o lampa de iluminat dintr-o baie situata pe holul sectiei degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de catre angajatii spitalul care acționaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului.
S-a efectuat aerisirea încăperii si a holului.
Din fericire, nimeni nu a suferit leziuni in urma acestui incident, saloanele in care se afla pacienții nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienților sau a personalului medical, iar in prezent activitatea spitalului se desfasoara in conditii normale”, a transmis ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here