Parlamentar PSD, scandal cu Poliția într-o benzinărie: ”Sunt deputat, nu trebuie să port mască”

0
141

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, poreclit ”Mitraliera”, a fost amendat marti, în timp ce se afla intr-o benzinărie din Bucuresti,  pentru ca a refuzat sa poarte masca de protectie. Radulescu a declarat ca este demnitar și că este scutit de la purtarea mastii, apoi l-a jignit pe politistul care l-a amendat. I-a fluturat apoi agentului in fata legitimatia de parlamentar.

Radulescu a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca nu a purtat masca si inca 500 de lei pentru ca l-a jignit pe politist.

In data de 17.07.2020, politist din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a fost sesizat de catre un cetatean cu privire la faptul ca doua persoane, barbat si femeie, ce se aflau in interiorul unui spatiu comercial, nu poarta masca de protectie. Politistul s-a deplasat la locatie si a solicitat celor doua persoane sa isi fixeze corespunzator masca. Femeia s-a conformat solicitarii, dar barbatul a refuzat. La momentul in care i s-a adus la cunostinta ca va fi sanctionat contraventional a adresat cuvinte si expresii jignitoare. Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precum si Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis Politia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here