S-a cățărat zilnic, două etaje, la fereastra salonului în care era internată mama sa, infectată cu COVID-19, ca să nu moară singură

0
199

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis din cauza protocoalelor de siguranță. Ca să nu-și lase mama singură în cele mai cumplite momentul, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de Terapie Intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Această poveste, atât de emoționantă, provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero. Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată într-un spital din Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid. Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă.

Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte s-o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul. Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Un diplomat ONU, Mohamad Safa, a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Sursa:ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here