Româncă transformată în sclavă sexuală peste hotare. Era obligată să se culce cu 15 bărbați pe zi

0
420

Doi fraţi din România au fost condamnaţi la pedepse de peste 30 de ani de închisoare, după ce au obligat o tânără de doar 20 de ani să se prostitueze în Marea Britanie. Racolată cu promisiunea unui loc de muncă într-o fabrică, femeia a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu 15 bărbaţi pe zi. Mai mult, ea a rămas însărcinată cu unul dintre clienţi. În cazul în care nu obţinea suficient de mulţi bani, fata este snopită în bătaie şi abuzată de proxeneţi.

Fraţii Ilcic Dumitru (19 ani) şi Ioan Dumitru (24 de ani) i-au promis unei tinere de 20 de ani un loc de muncă într-o fabrică. Odată ce a ajuns în aprilie 2019 în Marea Britanie, fata a fost luată de cei doi români de pe aeroportul Luton şi dusă în Plumstead, o localitate din sud-estul Londrei, unde locuiau alte două femei, scrie Daily Mail.

Indivizii i-au luat toate documentele pentru a se asigura că tânăra nu poate să se întoarcă în România. Încă din prima zi în care a ajuns în Marea Britanie, fetei i s-a spus să se îmbrace sexy şi a fost dusă în nordul Londrei. Fraţii i-au dat o poşetă cu prezervative şi şerveţele, spunându-i că este nevoită să se prostitueze. Victima a spus că nu mai făcuse acest lucru niciodată, însă fraţii i-au spus că va învăţa, precizează anchetatorii britanici.

Ioan Dumitru a ameninţat-o pe fată că îi va sparge capul dacă nu va obţine suficienţi bani pentru el şi fratele lui. De teamă de a nu fi bătută, tânăra a început să se prostitueze pe străzile din Londra. Ea a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu aproape 15 bărbaţi pe zi. Ajungea să câştige aproape 1.000 de lire sterline pe zi, însă banii îi erau luaţi imediat de fraţii proxeneţi.

Femeia era bătută şi abuzată sexual frecvent de cei doi fraţi. Ea nu putea să plece niciodată singură din casă, fiind mereu însoţită de cineva, spun poliţiştii britanici.

Românca a rămas gravidă cu unul dintre clienţii ei. Însărcinată în şapte luni, fata a crezut că bebeluşul a murit în pântece pentru că nu îl mai simţea mişcându-se. Cu toate acestea, a reuşit să aducă pe lume un băieţel sănătos.

Tânăra a reuşit să scape de proxeneţi cu ajutorul unui client pe care l-a rugat să o ajute să ia legătura cu familia ei din România. Bărbatul misterios i-a dat un telefon mobil, iar fata a reuşit să-şi sune rudele. În decembrie 2019, familia fetei a alertat autorităţile şi consulatul României de la Londra, care a sesizat Poliţia britanică.

Doi poliţişti români au fost implicaţi în ancheta procurorilor din Marea Britanie. Investigatorii au descins în locuinţa din Plumstead, iar cei doi fraţi români au fost arestaţi, sub acuzaţia de trafic de fiinţe umane. Ilcic Dumitru a fost acuzat şi de trafic de droguri.

Sursa: România Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here