Gorj: Au intrat peste o tânără și i-au bătut tatăl. Indivizii, băgați ” la răcoare”

0
138

Doi tineri, de 26 și 29 de ani, ambii din comuna Jupânești, Gorj, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, după ce sâmbătă, 1 august, au intrat în curtea unei adolescente și i-au bătut tatăl.

În seara de 31 iulie a.c., polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără de 15 de ani,  din comuna Jupânești, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi reținuți, împreună cu alți doi tineri, de 28 și 29 de ani, din comunele Jupînești și Bărbătești, toți aflați sub influența băuturilor alcoolice, au mers la locuința apelantei, unde au început conflict verbal cu aceasta. Din locuință a ieșit tatăl apelantei, în vârstă de 50 de ani, care era, de asemenea, sub influența alcoolului, și care a încercat să-i îndepărteze pe cei patru, însă aceștia au pătruns, fără drept, în curtea locuinței și au început să exercite acte de violență asupra sa.

În apărarea tatălui său a intervenit și un tânăr de 22 de ani, care a exercitat acte de violență asupra unuia dintre tinerii care provocaseră altercația, acesta suferind leziuni în zona capului, pentru care nu a solicitat intervenția ambulanței. La rândul său, bărbatul de 50 de ani prezenta mai multe leziuni minore, în urma lovirilor, dar a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here