VIDEO: Doi polițiști, atacați și tăiați cu o coasă. Agresorii au fost opriți cu focuri de armă

0
81

Doi poliţişti din Dâmboviţa au fost tăiaţi cu coasa de doi fraţi din localitatea Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa. Oamenii legii interveniseră după ce au fost solicitaţi de vecinii deranjaţi de conflictul iscat în familia agresorilor.

Poliţiştii au suferit răni la mâini şi, pentru a scăpa de furia agrsorilor au fost nevoiți să tragă spre aceștia cu arma din dotare. Unul dintre ei a fost împuşcat în picior, iar celălalt în burtă. Ambii se află în stare stabilă. Atât poliţiştii, cât şi cei doi fraţi care i-au atacat au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat mai multe forţe de poliţie şi SAS.

Ultraj Târgoviște. Polițiști tăiați.

Polițisti tăiați în DâmbovițaDoi politisti tăiați cu o coasă de către doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre colegi a fost transportat la București pentru mai multe interventii chirurgicale de urgență pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Secției nr. 1 Poliție Târgoviște a fost solicitat să intervină pe raza localității Văcărești din județul Dâmbovița, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă, iar după mai multe somații au tras în membrele inferioare și în abdomenul unuia dintre agresori.Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu "ochii pe cei care încalcă legea". Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi polițiști tăiați și agresați. Și dacă intrebati de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru "imaginea" ministrului.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 9 august 2020

„IPJ Dâmboviţa a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcăreşti, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu şi a ieşit cu o coasă, agresându-i pe cei doi poliţişti. Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenţii de poliţie a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercaţiei, a intervenit şi fratele agresorului, în atacul asupra poliţiştilor. Acesta a fost împuşcat în picior  de către agentul de poliţie”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here