VIDEO: Soția primarului din Urdari a ieșit cu o scândură la contracandidatul liberal

0
137

Scandal la Urdari între fostul viceprimar al comunei, Bebe Tauru, și soția actualului edil, social-democratul Mihai Calotă. Femeia a ieșit cu o scândură la consilierul liberal când l-a văzut pe acesta că-l urmărește pe soțul său care se îndrepta spre casă cu mașina primăriei. Fostul vice de la Urdari a pornit în urmărirea primarului Calotă și a mers până aproape de locuința acestuia, numai că acolo a avut parte de o surpriză. Enervată la culme, soția edilului a luat o scândură și a plecat spre mașina liberalului, amenințându-l cu bătaia. A urmat apoi o serie de replici acide între cei doi:

_Soția primarului: ”De ce vii după el? Ce ai cu el?”

_ Bebe Tauru: ”Pentru că asta merită. Mașina este  a primăriei, nu a lui! Foaie de parcare? Garajul e la primărie!”

_Soția primarului: ”Eh, ce să spun!. Vezi mașina aia neagră de acolo?”

_ Bebe Tauru: ”Da, aia era girată. A luat 12 milioane rată când a luat primăria! S-a umplut de bani!”

_Soția primarului: ”S-a umplut de bani? Umple-te-ar Dumnezeu pe tine, nenorocitule!”

_ Bebe Tauru: ”Ești p…tă! M..e vei primi tu!”

Publicată de Bebe Tauru pe Vineri, 7 august 2020

Primarul Mihai Calotă a declarat că va depune plângere la poliție împotriva consilierului, pe care îl acuză de hărțuire.

”Mereu mă hărțuieste, mă înjură, mă face cum îi vine la gură. Soția s-a enervat când l-a văzut. Eu am terminat programul și mă îndreptam spre casă, unde îmi parchez mașina, pentru că sunt președintele Compartimentului pentru Situații de Urgență și pot apărea oricând evenimente neprevăzute la care trebuie să mă deplasez. O să-i fac plângere la poliție”, declarat primarul Mihai Calotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here