Ambulanță căzută de pe pod la Bălești. Pacienta cu COVID pe care o transporta, a murit

0
81

Pacienta infectată cu virusul COVID-19 aflată în ambulanța care s-a răsturnat sub un pod, miercuri seara, la Cornești, a murit, azi noapte, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Din cauza traumatismelor suferite, femeia a făcut stop cardiorespirator și, deși a fost resuscitată minute în șir, nu a mai putut fi salvată.  Răniți în urma impactului au fost și ambulanțierul, asistentul, dar și medicul de pe Ambulanță. Ambulanțierul a fost transferat, cu elicopterul, de la Craiova, la un spital din București, având o traumă toracică și de bazin, sternul și mai multe coaste rupte și o lamă sânge în plămân.

Medicul de pe ambulanță are fracturat un antebraț, iar asistentul are fractură deschisă la un picior și ambii au fost transferați la Spitalul Drobeta Turnu Severin.

Reamintim, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți a intrat în coliziune cu un autoturism, seara trecută, pe raza comunei Bălești, iar din cauza impactului extrem de violent ambulanța a căzut de pe un pod. În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajulului și pacientul, o femeie, de 67 de ani, infectată cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here