Târgu Jiu: Amendă de 60.000 de lei pentru Polaris. Garda de Mediu a sesizat și Inspectoratul de Poliție

0
154

Garda de Mediu a anunțat, miercuri, că a amendat cu 60.000 de lei operatorul depozitului de deșeuri din municipiul Târgu Jiu. Totul, după ce în presa locală au apărut informații cu privire la evacuarea de ape uzate pe terenurile din zona depozitului de deșeuri. Mai mult, inspectorii de mediu au sesizat și IPJ Gorj.

În urma apariției unor informații în presa locală, cu privire la evacuarea de ape uzate (levigat) pe terenurile limitrofe depozitului de deșeuri municipale, astăzi (miercuri n.red.), comisarii Gărzii de Mediu Gorj au identificat locația în cadrul unui control efectuat la acest depozit de deșeuri. Constatările efectuate indica săvârșirea unor fapte care contravin legislației de mediu, fiind aplicată încă o sancțiune operatorului de depozit în valoare de 60 000 lei. A fost sesizat și Inspectoratul de Politie Gorj în vederea efectuării de cercetări”, a transmis Garda de Mediu Gorj.

În urma apariției unor informații în presa locală cu privire la evacuarea de ape uzate (levigat) pe terenurile limitrofe…

Publicată de Garda de Mediu Gorj pe Miercuri, 9 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here