Târgu Jiu: Canalizarea din zona de Sud a municipiului prinde contur. Investiția, finalizată anul acesta

0
121

Lucrările la canalizarea din zona de Sud a municipiului Târgu Jiu înaintează, ritmul de lucru făcând posibilă finalizarea investiției până la sfârșitul anului. Multe dintre blocurile din zonă s-au racordat deja la rețea.

Canalizarea din zona de Sud a municipiului prinde contur, o bună parte din blocurile de aici racordându-se deja la rețea. A fost pusă în funcțiune o stație de pompare foarte puternică ce preia apele reziduale din întreaga zonă: Agriculturii, Teilor, Săvinești, 23 August și Aleea Plopilor.
Fac un apel la asociațiile de proprietari de aici să își rezolve cât mai rapid problemele legate de conductele din blocuri pentru a se putea racorda la rețeaua principală, fiind executate, deja, lucrări în proporție 40%. În ritmul actual de execuție, estimăm să terminăm aceste lucrări înainte de sfârșitul anului.
Acest proiect vine după definitivarea rețelelor din zonele Griviței, Comuna din Paris, Popa Șapcă, Ulmului, Zambilelor, Teodor Aman, Olari și multe altele.
Vreau să mulțumesc echipei de la Tehnoinstal care se mișcă foarte repede și a executat lucrări de calitate.
Valoarea acestui proiect se ridică la peste 2,5 milioane de lei.
De asemenea, am aprobat indicatorii pentru lucrările la rețeaua de canalizare din zona 1 Decembrie – Castanilor. Urmează cartierele Constructorilor-Lotrului, Dacia1 și Dacia2 unde se vor organiza licitațiile pentru atribuirea contractelor”,
a anunțat primarul Marcel Romanescu. 

Canalizarea din zona de Sud a municipiului prinde contur, o bună parte din blocurile de aici racordându-se deja la…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Marţi, 15 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here