Femeia care s-a filmat în timp ce își tortura fiica de 3 ani a fost arestată pentru 30 de zile

0
140

Decizie de ultimă oră în cazul femeii care a șocat o țară întreagă după ce s-a filmat în timp ce își tortura, cu o cruzime de neimaginat, fiica de doar 3 ani. Magistrații de la Judecătoria sectorului 1 din Capitală au decis, marți, arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Procurorii care au dispus urmărirea penală a femeii susțin că în cursul lunii august aceasta și-a agresat în mod repetat fiica în vârstă de aproximativ 3 ani.

„A lovit-o cu palmele la nivelul feței și corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitație de piele la nivelul corpului, a țipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent și filmând-o în timpul exercitării violențelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Polițiștii au reținut-o luni pe femeie, după ce imaginile în care aceasta își torturează copilul au apărut pe Facebook.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că femeia locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a o maltrata pe micuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here