Bejinaru și Coica, viceprimari cu acte în regulă

0
117

Bogdan Bejinaru de la PNL și Gabriel Coica de la Pro România sunt, oficial, viceprimari ai municipiului Târgu Jiu. Cei doi au fost învestiți, seara trecută, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local. Miercuri seara, au fost aleși și membrii comisiilor de specialitate, moment ce a creat neînțelegeri în tabăra PSD. Ciprian Florescu, fostul candidat al PSD la Primăria Târgu Jiu a spus că nu știa despre aceste consultări. Din acest motiv, grupul de consilieri PSD a părăsit sala pentru câteva momente pentru a stabili persoanele care vor face parte din comisiile respective. În cadrul ședinței de îndată s-a mai stabilit și faptul că Bogdan Bejinaru îl va înlocui pe edilul Marcel Romanescu atunci când acesta nu-și va putea exercita atribuțiile.

La finalul ședinței, primarul a transmis un mesaj în care le-a urat mult succes viceprimarilor, și tuturor consilierilor.

Îi felicit pe cei doi noi viceprimari ai municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica! În această seară am convocat o ședință de îndată a noului Consiliu Local pentru a stabili componența comisiilor de specialitate și a desemna viceprimarii. Sunt onorat să continui munca în slujba cetățenilor municipiului Târgu Jiu alături de această echipă și sunt convins că împreună vom reuși să modernizăm orașul și să-l transformăm în acea localitate de care să fim, cu toții, mândri! Le urez atât celor doi viceprimari cât și consilierilor mult succes și le doresc să se ridice la nivelul așteptărilor cetățenilor care le-au acordat încrederea!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here