Gorj: Doi copii orfani au nevoie de ajutor! Locuiesc într-o casă de chirpici care stă să cadă

0
378

Strigăt de ajutor pentru doi copii orfani din satul Covrigi, comuna Văgiulești, care locuiesc într-o casă de chirpici. Andrei, în vârstă de 8 ani, și Alexandra de 10 ani își trăiesc copilăria în condiții greu de imaginat. Căsuța veche, din chirpici, stă să cadă și nu are cine să o reabiliteze. Cei doi micuți au rămas în grija bunicii după ce tatăl lor a murit în urmă cu patru ani iar mama a suferit un accident în urma căruia a rămas cu sechele grave. Deși are și ea probleme de sănătate, bunica este singura care are grijă atât de copii cât și de mama lor. În prag de sărbători, o tânără face apel la oamenii cu suflet să dea o mână de ajutor pentru familia greu încercată.

”Pentru mulți dintre noi se apropie Sărbătorile de Iarnă!Pentru ei NU!
EI sunt copii sufletului meu,copii care stau si ma gandesc tot timpul la ei ce o face mâine.Andrei si Alexandra sunt copii greu încercați de la o varsta frageda,ei nu au știut ce este copilăria,rămânând orfani de tata de la o varsta mai frageda,el decedand cu 4 ani în urma.Drama pentru ei nu a încetat si au mai primit o palmă de la cel de sus,mama fiind grav accidentată în urma cu 2 luni,ea era cea care muncea sa le asigure un trai cât de cât bun de pe o Zii pe alta.Mama acum nu mai poate face nimic,a rămas cu probleme grave de sanatate.Singura care a ramas stâlpul casei este bunica,si ea sărăcuta cu anumite probleme de sanatate.
Andrei are 8 ani iar Alexandra are 10 ani.
Haideți să le facem si lor Sărbătorile de Iarnă mai fericite!
Haideți să îl aducem pe Moș Crăciun la ei în casa !
Avem nevoie pentru renovarea casei!Fiecare cu ce poate si cum poate!”, a scris Ramona Cîrjan pe pagina sa de socializare. Aceasta a lăsat și un număr de telefon pentru cei care vor să dea o mână de ajutor: 0763766189.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here