Focar de infecție pe râul Tismana

0
55

Este focar de infecție pe râul Tismana. Cetățenii din orașul cu același nume, care locuiesc pe strada Depozitului, refuză colectarea gunoiului menajer, iar din cauza deșeurilor, tuburile de scurgere s-au înfundat iar o suprafață de teren este permanent inundată.

Noul primar PSD, Petre Remetea, ales în urma alegerilor din 27 septembrie a declarat pentru Impact în Gorj, că urmează să verifice situația semnalată și nu știa de această problemă.

„O să verific situația semnalată. Nu știu cine a făcut lucrul acest. Este vorba de o stradă unde locuiesc cetățeni de etnie romă. La ajutorul social nu mai sunt așa de multe persoane. Cred că mai sunt cam patru-cinci persoane apte de muncă“, a declarat Petre Remetea.

Fostul primar al localității, Marian Slivilescu, în prezent consilier local, spune că situația descrisă este reală: „Este adevărat ceea ce se semnalează în sesizare. Pe strada respectivă locuiesc familii care cu o mare densitate a locuințelor. Din păcate, multe familii refuză colectarea deșeurilor în mod organizat de către primărie și colectarea selectivă. Râul Tismana trece pe lângă strada aceasta și, din păcate, aceasta este realitatea. Sunt foarte multe deșeuri aruncate în zonă și se antrenează atunci când vin apele“.

Sursa foto: igj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here