Incurcătură la rapel, în Târgu Jiu! Un bărbat a primit alt vaccin și se află sub supraveghere medicală

0
192
ST PETERSBURG, RUSSIA - SEPTEMBER 15, 2020: A man gets a flu shot at City Outpatient Clinic No 39. Alexander Demianchuk/TASS,Image: 558094666, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Incident la un centru de vaccinare din Târgu Jiu! Un bărbat a fost vaccinat din greșeală la rapel cu ser Moderna în loc de Pfizer. Din primele informații, bărbatul care venise la vaccinare le-ar fi spus medicilor informații contradictorii.

„Este vorba despre un sot și soția sa, au venit la vaccinare la centrul de la Stadion, la ora 11.00 s-a prezentat la vaccinare. Li s-a completat chestionarul și au fost îndrumați spre centrul de vaccinare. Soția a intrat într-un cabinet și soțul în altul. Din declarațiile asistentei care l-a vaccinat, ea l-a întrebat dacă este la prima doză și pacientul a spus da. Când i s-a dat adeverința de vaccinare, bărbatul a observat că i s-a inoculat ser Moderna, deși el era acolo pentru rapel cu Pfizer. (…) Dânsul a intrat în cabinetul pe care scris Moderna. (…) Facem anchetă. Pacientul este bine, s-a vorbit cu el și acum un sfert de oră, este acasă. Soția dânsului este cadru medical și momentan nu a prezentat nicio problemă. Monitorizarea se face prin medicul șef al centrului de vaccinare și prin soția sa, care este medic”, a spus Narcis Stoian, directorul DSP Gorj la Antena 3.

În Gorj au fost vaccinate până acum peste 15.400 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here