Un copil de 10 ani a murit, după ce a leșinat în clasă, în timpul orei

0
98

Incident șocant la Școala ” Sfânta Vineri” din Ploiești. Un copil de 10 ani, elev de clasa a II-a, a leșinat, marți, în timpul cursurilor. După aplicarea manevrelor de resuscitare de către echipajul medical ajuns la fața locului, copilul a fost transportat la spital unde, însă, a decedat.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului. Din nefericire, copilul a decedat la spital”, informează IPJ Prahova.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, elevul făcea sport de performanță. În trecut, acesta a mai avut câteva episoade în care i s-a făcut rău pe teren, motiv pentru care a fost dus la medic. Acolo, părinții au aflat că băiatul suferă de afecțiuni cardiace.

Poliția a deschis o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here