Târgu Jiu: Crimă în Piața 9 Mai. Un bărbat a fost ucis

0
159

Un bărbat de 60 de ani a murit, luni, după ce a fost bătut cu bestialitate de un individ de 38 de ani, conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Cadavrul bărbatului a fost descoperit printre tarabele din Piața 9 Mai din Târgu Jiu.

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că a găsit în Piața 9 Mai, în zona tarabelor pentru legume, un bărbat în stare de inconștiență.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat ca victima este un bărbat de 60 de ani, din Tg-Jiu.

Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj a constatat că bărbatul este decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Tg-Jiu, pentru a efectua cercetarea locului faptei și a stabili împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

Având în vedere concluziile medico-legale preliminare, constând în faptul că victima nu prezenta leziuni vizibile, în cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ulterior, cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului.

În dimineața zilei de 27 aprilie a.c., din concluziile expertizei medico-legale, ca urmare a autopsiei dispuse de polițiștii de investigații criminale, a reieșit faptul că moartea bărbatului a fost una violentă.

Polițiștii de investigații criminale au continuat cercetările, ocazie cu care a reieșit faptul că, în seara de 26 aprilie a.c., în timp ce victima se afla în zona tarabelor pentru legume din Piața 9 Mai, a fost agresată fizic de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool.

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care se efectuează urmărirea penală din ucidere din culpă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și s-a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost identificat de polițiști și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audiere, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here