Un târgujian de 18 ani și-a strâns mama de gât

0
197

Un tânăr din Târgu Jiu, în vârstă de 18 ani, nu mai are voie să se apropie de mama sa, după ce a agresat-o și a strâns-o de gât.

”La data de 10 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie, care a relatat faptul că sora sa a fost agresată fizic de fiul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce o femeie de 41 de ani, se afla la un imobil de pe raza municipiului, unde locuiește în chirie, împreună cu fiul său de 18 ani, a fost lovită de acesta, cu palmele, în zona feței și strânsă de gât.

Persoana vătămată s-a deplasat la sediul poliției unde a depus plângere scrisă, însă nu a solicitat ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții  IPJ Gorj.

În cauză s-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. De asemenea, a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here