Marcel Romanescu, reales în fruntea PNL Târgu Jiu

0
112

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost reales, duminică, președinte al  organizației municipale a Partidului Naţional Liberal.

Este o onoare să rămân în fruntea unei echipe extraordinare! Vă mulțumesc pentru încredere și pentru sprijinul necondiționat și constant pe care mi-l oferiți!
Funcția de președinte al organizației municipale a PNL îmi oferă oportunitatea de a lucra cu oameni foarte puternici, inteligenți, cu experiență. Am învățat atât de multe de la voi, dragii mei, dar, mai important decât orice altceva, am învățat că nimic nu e imposibil dacă suntem uniți.
Noi suntem mai mult decât o echipă. Suntem o familie!
Organizația PNL Târgu Jiu a obținut, în ultimii ani, rezultate remarcabile datorită eforturilor noastre, ale tuturor. Nu am dat niciun pas înapoi, nu am cedat atunci când ne-a fost greu, cu toții am muncit enorm și am reușit un lucru extraordinar: să redăm orașul târgujienilor, să începem să-l modernizăm, să-l transformam în acel oraș de care să fim mândri. Iar acest lucru vi se datorează în primul rând vouă, dragii mei. Voi, cei care mi-ați fost mereu alături, cei care vă implicați, care faceți sacrificii pentru binele comunității. Și pentru asta, vă mulțumesc! Împreună suntem puternici!”, a transmis Romanescu.
Senatorul Ion Iordache l-a felicitat pe liderul liberalilor de la municipiu și i-a mulțumit pentru sprijnul pe care i-l oferă.
Ca și mine, Marcel Romanescu  nu pierde nicio luptă politică! Astăzi a fost ales să conducă PNL Târgu Jiu pentru încă un mandat. Felicitări lui și întregii echipe! Îi mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l oferă și îl asigur că are în mine un aliat și pe viitor. PNL Târgu Jiu, o echipă puternică și unită!”, a scris Ion Iordache, pe pagina sa de socializare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here