Tânăra ucisă la Baia de Fier, ceruse ajutorul poliției. Ucigașul a dus cadavrul în curtea unei case

0
226

Detalii revoltătoare ies la iveală despre crima înfiorătoare care a avut loc miercuri noaptea la Baia de Fier. Tânăra de 19 ani, ucisă de fostul iubit, ceruse ajutorul poliției. Fata reclamase faptul că fusese amenințată de mai multe ori de bărbatul de 20 de ani. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, într-un dosar de omor și lipsire de libertate în mod ilegal. După miezul nopții, ucigașul a luat-o pe fată cu forța dintr-un autoturism, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag și a urcat-o în autoturismul său, plecând apoi spre Târgu Jiu.

”Suspectul, după o șicanare în trafic, noaptea trecută, în jurul orei 12:00, a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un cuțit tip briceag și în timp ce victima a încercat, pentru a-și asigura scăparea, să coboare din autoturismul în care se afla, împreună cu altă persoană, și să urce în alt autoturism, nu a reușit, iar suspectul a înjunghiat-o cu acel briceag, după care a urcat-o pe victimă în autoturismul său și a plecat cu aceasta spre Târgu Jiu”, a declarat Cristina Ciobanu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

După ce au asistat la altercație, mai multe persoane au sunat la 112. Între timp, bărbatul a ajuns la Târgu Jiu și a parcat mașina în curtea unui prieten. Acolo, pe bancheta din spate a mașinii, polițiștii au găsit-o pe fată decedată.

În urmă cu două luni, fata depusese plângere la poliției că era amenințată de fostul iubit.

”Pe data de 18 mai, tânăra, care locuia fără forme legale în comuna Baia de Fier, a depus o plângere în care sesiza că ar fi fost amenințată de tânărul de 20 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost efectuate activități pentru identificarea celui în cauză, dar a reieșit faptul că în această perioadă se afla în străinătate”, a transmis IPJ Gorj.

Părinții tinerei ucise acuză autoritățile că nu au făcut nimic să o protejeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here