Capul unui adolescent și părți din alte cadavre, găsite în frigiderul unui fost fotbalist

0
187

Mai multe părți de cadavre, inclusiv capul unui băiat de 13 ani, au fost găsite într-un frigider la casa unui fost fotbalist ghanez.

Richard Gyamfi, în vârstă de 28 de ani, un fost jucător popular din Ghana, devenit ulterior comentator sportiv, a fost arestat după ce Thomas Agyei, tatăl unei victime în vârstă de 13 ani și-a forțat intrarea în casă și a făcut macabra descoperire.

Site-ul de știri locale Kanyi Daily a raportat că Thomas Agyei l-a confruntat pe Gyamfi acuzându-l că l-a adus pe fiul său de 13 ani, Louis Agyemang Junior, în casa lui, dintr-un parc local.

Gyamfi i-a spus tatălui în cauză că nu i-a văzut niciodată fiul și că nu are nimic de-a face cu dispariția sa.

00:03

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, unul dintre prietenii lui Louis l-a asigurat pe Thomas Agyei că îl văzuse pe Gyamfi ducându-l pe adolescentul dispărut în casa sportivului.

Kanyi Daily relatează că Thomas Agyei și mai mulți localnici au luat legea în propriile mâini și au bătut în casa fostului jucător din Divizia Națională.

 

Inițial, nu au găsit nimic ieșit din comun până nu au dat peste o ușă încuiată.

Gyamfi a refuzat să o deschidă, susținând că a pierdut cheia, dar grupul condus de tatăl băiatului dispărut a doborât ușa și a găsit cadavrul lui Louis pe podea, cu capul lipsă.

Poliția a fost chemată la fața locului, unde a descoperit că, în afară de tânărul de 13 ani, se aflau alte două capete tăiate și nenumărate părți de cadavre înfășurate în frigiderul din camera unde fostul sportiv își ținea victimele.

Identitățile celorlalte persoane care i-au căzut pradă bărbatului nu au fost încă făcute publice.

Alexander Kwaku Obeng, Directorul Afacerilor Publice al Serviciului de Poliție din Ghana, a declarat presei locale: „Rămășițele sunt mutate la morgă pentru a fi făcută o analiză criminalistică în sprijinul anchetei”.

Datorită naturii șocante a scenei, Obeng a adăugat că sprijinul psihiatric a fost pus la dispoziția familiilor victimelor, membrilor comunității și ofițerilor de poliție implicați în caz.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar suspectul este ținut în prezent în detenție.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here