Grădinița ”Mihai Eminescu” din Târgu Jiu, modernizată cu 1 milion de euro

0
150

Investiția de la Grădinița ”Mihai Eminescu” din Târgu Jiu a fost finalizată și unitatea este gata să-și deschidă porțile pe 13 septembrie, și să-i primească pe cei mici. Potrivit primarului Marcel Romanescu, grădinița a fost dotată deja cu mobilierul necesar.

A sosit și mobilierul pentru Grădinița „Mihai Eminescu” din Olari. Urmează recepția, iar instituția așteaptă deja copiii.
Aici am extins spațiile existente cu un nou corp de clădire și am reabilitat vechile spații. Părinții din zona de Sud a municipiului, care și-au înscris copiii la această unitate de învățământ, vor putea observa lucrările de calitate și mobilierul nou pe care l-am achiziționat. Cei mici se vor bucura de spațiile generoase și de atenția deosebită a cadrelor.
Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro, din fonduri europene, fiind foarte necesară mai ales în contextul regulilor impuse de pandemie. Continuăm investițiile în învățământ și punem pe primul loc calitatea. Copiii noștri merită tot ce este mai bun!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here